Om meg


Jeg er Anne Persdotter Flugstad fra Ottestad i Stange, utdannet adjunkt med videreutdanning i fortellerkunst.

Siden 1999 har jeg arbeidet med kulturformidling og underholdning på heltid - som multiaktør med sang, fortelling, deklamering, dans, teater og fløytespill - for barn og voksne, i skole og næringsliv.. 


Jeg har siden 2000 reist mye innenfor Den kulturelle Skolesekken og Den kulturelle Spaserstokken med egenproduserte forestillinger. 

Jeg har deltatt i mange ulike plateinnspillinger som sangsolist og korist, og behersker mange ulike stilarter. 

Siden 2006 har jeg vært fast medarbeider, koreograf og skuespiller/sanger i 7 ulike musikkteaterspill innen Hamar prosti, for og med 10-12 åringer. Hittil har ca 1200 barn vært med i disse spillene, Norges største barneteatermiljø.

I 2010 laget jeg «Perler på en snor», en konsertforestilling om Margrethe Munthe, spesialskrevet til festspillene i Elverum. Jeg stod for regi og var selv deltakende som skuespiller, sanger og forteller.

Jeg hadde hovedrollen i stor teateroppsetning på Hamar Teater høsten 2012, Brødrene Østermanns huskors.
Tre ulike priser har jeg mottatt for mitt arbeid som utøvende artist, den siste er Stange kommunes kulturpris av 2012(Bildet under er fra Hamar Arbeiderblads reportasje)
I 2011 fikk jeg Under Brua-prisen  og i 2003 Bibelprisen.1 kommentar:

  1. Anne må være en av de mest begavede skuespillere i Norge. Man blir grepet av hennes fortelling fordi hennes egen varme, tro og inderlighet virker så ekte. Hun er troens sendebud og vitne. Kanskje Maria Magdalena var slik, kvinnen hvis vitnesbyrd om oppstandelsen ble kirkens grunnmur.

    SvarSlett