Teater

Musikkteater med barn

Siden 2006 har jeg vært fast medarbeider, koreograf og skuespiller/sanger i 7 ulike musikkteaterspill innen Hamar prosti, for og med 10-12 åringer. Hittil har ca 1200 barn vært med i disse spillene, Norges største barneteatermiljø. 
Det er Oddvar Øieren som har skrevet disse teaterstykkene som tar utgangspunkt i hendelser i den lokale kirkehistorien,  Djevelens finger, Jorinda, Kristines sølvfat, Lyset fra Rokoberget,  Madonna, Broder Nikolais barn og Bildet av Marilyn.

7. juni 2013: Spillet om Jorinda i Hamardomen


Hamar teater

Høsten 2012 hadde jeg hovedrollen i stor teateroppsetning på Hamar Teater.
Se flere bilder 


Brødrene Østermanns huskors er en av Skandinavias mest spilte folkekomedier, og denne gang leveres humring, tull, flir og gapskratt av Anders, Peter, Jonas og Benjamin Kippersund, Anne Persdotter Flugstad, Hanne Seem Murbræck, Yngve Sørli, Inga-Live Kippersund, Sarah Jaggi, Tore Tollan og Torleif Kippersund. Både i kveld, fredag og lørdag skal stykket spilles i Hamar teater, skrev Hamar Dagblad i september. (Bildet er fra Hamar Dagblad)


Andre forestillinger


Fra stemmerettsjubileet i Stange 8. mars 2013:
En stortingsmann anno 1890 og ivrig motstander av kvinnelig stemmerett - og en misjonskvinne i samme arrangement. Se flere bilder her


Foto: Rune Aasen og Kai-Arne Scie

"Tirilita i by'n" for 600 barnehagebarn i Barnehagenes Festdag i Stange 31. mai 2013
- sammen med Lillebror Vasaasen og Peter Kippersund. Se flere bilder


1 kommentar:

  1. Du glemte å nevne- Bildet av Marilyn- på tidsbroen.
    Dette var en fin nettside må jeg si. HENRIK

    SvarSlett